Væld af aktiviteter til Rødding byfest

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.22 August 2017 - Kl.8:35

Arrangørerne fra byfesten i Rødding melder om nogle fantastiske dage med kæmpe opbakning fra byen.

Byfestgudstjeneste og musik
Torsdag aften havde man traditionen tro byfestgudstjeneste. Der var også amerikansk lotteri, hvor der var mange fine præmier. Flere af dem var sponsoreret af lokale privatpersoner og ligeså mange af erhvervsdrivende. Aftenen blev afholdt af Lokalrådet ved Rødding kirke og borgerforeningen. Lokalrådet havde sørget for kaffe og kage til de cirka 110 gæster. Under og efter kaffen sang lokale Rasmus Trinderup nogle af sine sange og fortalte historier. Rasmus havde taget Frederik Søndergård med på keyboard. Frederik stammer fra Hjerk. 

Sport, leg, grill og festfyrværkeri
Fredag eftermiddag og aften var pladsen også godt besøgt til trods for det triste vejr. Børnene indtog hoppeborgsområdet og mange af de større børn og voksne spillede sig flot igennem både fodbold og rundboldturneringer. I år var hele ti hold tilmeldt fodboldturneringen og seks hold til rundboldturnering. fredag aften blev der holdt grill selv aften, og man må sige grillene blev udnyttet af de omkring 180 fremmødte. 
Ole Lindskov underholdte med godt country musik, og folk nød musikken og hans kommentarer indimellem numre. Finn D. Andersen indtog scenen og kårede årets ildsjæl 2017, som blev Henrik Nielsen og årets byforskønnelse 2017 som gik til Karina og Jan Vestergård. 
Sidst på aftenen fandt man de hold, der skulle videre i semifinale lørdag. Senere blev det tid til at holde endnu en tradition i hævd, da fyrværkeriet blev leveret. Arrangørerne omtaler det som det smukkeste festfyrværkeri til dato. 

Læs mere i avisen ...