Bilerne holdt i kø til ny vaskehal

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 Oktober 2019 - Kl.8:46

Balling og omegns nye vaskehal fik en flot modtagelse forleden, da det var en del af en todelt indvielse af hallen, som Dagli’Brugsen Balling har etableret.

Bilerne holdte som perler på en snor ved den nye vaskehal i fredags.

Bestyrelsen grillede pølser til de mange fremmødte,  og samtidig kunne bilisterne vaske deres bil gratis i hallen om eftermiddagen. Det var der stor interesse for, og som det fremgår af billederne ved artiklen, var der kø.
- Vi fik mange positive ord med på vejen fra bilister, der kunne fortælle, at deres bil var ren som aldrig før, siger brugsuddeler Mikkel Janum, der gætter på, at cirka 100 biler var igennem vaskehallen fredag.
Han fortæller, at indvielsen førtsætter i denne uge med en stor åbningsfest, der strækker sig over tre dage. Fredag, lørdag og søndag i uge 42 er der således gratis gaver af forskellig slags til de, der vasker bilen i hallen. Fredag får man en Select-fodbold, mens der lørdag bydes på gratis lagkage. Søndag er det en gratis køletaske, som deles ud til kunderne i hallen. Samtidig kan man vaske bilen for blot en krone.
- Vi holder også åbningsfest i butikken med masser af gode tilbud alle tre dage - og faktisk tyvstarter vi torsdag i denne uge, siger Mikkel Janum.
Uddeleren fortæller, at brugsen er glade for opbakningen fra borgerne og glæder sig over at kunne yde denne ekstra gode service i form af en helt ny bilvask til de mange trofaste kunder.
Den nye hal har flere fordele. Det bliver således lettere at bruge vaskehallen, fordi bilister ikke længere skal bakke ud, men kan fortsætte ligeud, når vasken er færdig. Desuden har vaskehallen fået en mere synlig placering, og samtidig er den udstyret med den nyeste teknologi, så bilisterne får den bedst mulige vask og desuden får flere vaskemuligheder. Oven i disse fordele, kan brugerne fremover glæde sig over at vaske miljøvenligt. For vaskehallen svanemærkes som en konsekvens af den miljøvenlige tilgang. Blandt andet renses og genbruges vandet i hallen.  Antallet af vaske i den nye hal forventes at stige med 50 procent fra de nuværende cirka 10.000.