Velbesøgt byfest i Lihme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.18 Juni 2019 - Kl.10:41

Fredagens vejrudsigt meldte om kraftig regn og torden med varsel om risiko for skybrud.

Stemning på pladsen fredag aften.

Fredagens vejrudsigt meldte om kraftig regn og torden med varsel om risiko for skybrud. Det dårlige vejr var heldigvis kun varsel og trusler. For mens regnen ramte Skive gik dele af Vestsalling og Lihme forbi. 
Byfesten startede med truende skyer over øst, men med opklaring til det smukkeste sommervejr og en skøn smuk lun sommeraften. Lige noget der passede til byfestens start med optog fra kirken til sportspladsen. De fire gamle faner førte an forrest, hvor den ene er mere end 100 år. Derefter heste, børn på pyntede cykler sluttende med de gående.
Fredag aften bød på ring-
ridning. Godt 20 toptrimmede heste og ryttere deltog. Der blev dystet i tre kategorier. En flot festlig start på byfesten. Der var nok over 250 voksne, unge og børn på pladsen. Børnene morede sig i hoppeborgene, mens de unge og ældre hyggede sig til levende skotsk folkemusik, hvor skotten Norrie McGregor underholdt. Først på aftenen foregik alt ude i det fri, til en skøn sommeraften. Senere inde i det store festtelt, som kunne rumme op til 150 personer plus dansegulv og scene. Aftenen blev hyggelig, og lige før lukketid for ølsalget, købte mange af de unge ind, til de kommende timer.

Læs mere i avisen ...