Velbesøgt musikarrangement i Lem

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.22 August 2017 - Kl.8:33

Lidt usædvanligt for denne sommer var vejret i særdeles godt humør i onsdags, da op imod 200 tog imod Lem Borgerforenings invitation til gratis Musik i Parken bag Ældrecentret.

Ringkøbing-kvartetten Wånsda, der dog ikke kun spiller på onsdage.

Lidt usædvanligt for denne sommer var vejret i særdeles godt humør i onsdags, da op imod 200 tog imod Lem Borgerforenings invitation til gratis Musik i Parken bag Ældrecentret. Mange medbragte madkurv og benyttede sig af de tændte grill på pladsen.
Rigtig mange børn var mødt op og var med til at give Lems nye aktivitetsareal et fantastisk liv med leg på legepladsen og i fitnessredskaberne. 
Den lokale halvdel af Sæbeboblerne Karsten Bak tog hul på musikken med sin fantastiske stemme og guitarspil, og spillede mange kendte numre, der lige fra start løftede stemningen i det gode vejr.
Efter pausen spillede en meget veloplagt og dygtig kvartet fra Ringkøbing-egnen ved navn Wånsda. Repertoiret bestod af både irske, skotske og danske numre tilsat jysk humor undervejs. Kvartetten spiller dog ikke kun på onsdage, som navnet ellers antyder.
Aftenen sluttede stemningsfuldt med solnedgang og fællessangen Skul gammel venskab rent forgo.

Læs mere i avisen ...