Vellykket Fitness Tryday i Spøttrup

Af Jan Sand - Mandag d.13 Januar 2020 - Kl.15:48

Mange fik sved på panden og nye oplevelser, da der var Fitness Tryday i Spøttrup Hallen forleden.

Smart Training var et hit. Foto: Jan Sand.

Mange fik sved på panden og nye oplevelser, da der var Fitness Tryday i Spøttrup Hallen forleden. Det er en dag spækket med inspiration, træning, sved og latter. Her kan du som udøver prøve kræfter med noget andet, end det du normalt træner eller kickstarte formen, hvis du overvejer at komme i gang med at træne. Det er en dag, hvor der er fokus på det allerbedste inden for fitness, og som gerne skulle motivere deltagerne til at fortsætte fitnesstræningen i foreningen. Dagen blev holdt over det meste af landet, og i Spøttrup Kulturhal var det foreningen Spøttrup Motion & Sport, der havde trommet sammen til en sjov dag fyldt med bevægelse og motion. Dette tilbud var der en del borgere, der havde takket ja til, og de var i alle aldersgrupper med en god fordeling af begge køn. 
Dagen foregik i flere moduler, hvor deltagerne kunne prøve kræfter med de mange maskiner i fitnesscenteret. Her blev der både løftet jern og cyklet på motionscykler. I lokalet ved siden af var der gang i yoga, hvor instruktøren kom med instrukser om, hvordan den form for bevægelser foregik. 
Endelig kunne deltagerne prøve Smart Training, som er gymnastik for den vigtigste af vore organer - nemlig hjernen. På dette hold var der gang i både bevægelser og koncentration, og det kom der mange gode grin ud af. 
Arrangementet foregik i samarbejde med Bevæg dig for livet som Tryg Fonden, Nordea Fonden, DGI og DIF står bag. Bevæg Dig For Livet har som mål at få hele 600.000 flere danskere til at dyrke motion, og Fitness Tryday er blot et af de mange tiltag.  I Spøttrup Kulturhal var det tydeligt at se, at de mange deltagere ikke bare fik pulsen op, men også humøret.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android