Vellykket julemarked i Oddense

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.11 December 2018 - Kl.8:37

Julemarkedet og indvielsen af fællesskabets by Oddenses nye teltboder blev en stor succes trods det dårlige vejr.

Borgerne roste byens nye boder. Foto: Steen Don.

Julemarkedet og indvielsen af fællesskabets by Oddenses nye teltboder blev en stor succes trods det dårlige vejr. Cirka 400 besøgte markedet, og de nød den hyggelige stemning, de gode tilbud i boderne og duften af jul i form af brændte mandler, æbleskiver og gløgg.
De fine teltboder og bålfadene, som var placeret på pladsen, var med til give en helt speciel markedsstemning, som bragte julestemningen frem i alle fremmødte. Der var mulighed for en tur i en julepyntet hestevogn, og børnene kunne møde selveste Julemanden og hviske ham i øret, hvad de ønsker sig til jul.
Boderne, som dygtige frivillige har brugt mange timer på at lave, blev for første gang vist frem for Oddenseboerne, og resultatet faldt helt tydeligt i borgernes smag. Flotte, unikke og stemningsfulde var blandt de ord, man hørte igen og igen, og alle var enige om, at det er helt utroligt, hvad man med frivilligt arbejde kunne få for 50.000 kroner. Det er Skov A/S har doneret de 50.000 kroner til landsbyens nye boder, og økonomidirektør Henning Jensen stod for den officielle indvielse forleden. Han sagde, at projektet med teltboderne havde fået støtte blandt andet, fordi der udelukkende blev søgt om støtte til materialer, for arbejdstimerne tog fællesskabet sig af, og fordi boderne kunne bruges til så mange formål.
Brugsen havde på dagen sat priserne ned, og det benyttede rigtig mange sig af.