Vestsalling Hjemmeservice - nu også med hjemmepleje

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 Juli 2018 - Kl.9:33

Henrik Sørensen har siden 1995 været en del af hjemmeservicebranchen og ejer i dag virksomheden Vestsalling Hjemmeservice ApS.

Henrik Sørensen står bag Salling Hjemmepleje.

Henrik Sørensen har siden 1995 været en del af hjemmeservicebranchen og ejer i dag virksomheden Vestsalling Hjemmeservice ApS. Fra den 1. august er han også manden bag et nyt hjemmeplejetilbud i Skive Kommune, nemlig Salling Hjemmepleje. 
Han har længe ønsket at tilbyde hjemmepleje, da det tilbud matcher godt sammen med den hjemmeservice firmaet nu tilbyder på 24. år. Henrik Sørensen har de seneste måneder arbejdet intenst på at få Salling Hjemmepleje godkendt som leverandør af hjemmepleje i Skive Kommune.
- De økonomiske krav er skærpet væsentlig, men vi er nu godkendt - både i forhold til det faglige niveau og i forhold til det økonomiske beredskab, man som leverandør skal have, siger han.
Salling Hjemmepleje bygger på de samme grundlæggende værdier, som har gjort Vestsalling Hjemmeservice til en stor succes. De er kvalitet, nærhed og stabilitet. 
- Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden, det er basis. Men stabiliteten og nærheden er også meget afgørende - og ikke mindst i hjemmeplejen, så den enkelte borger oplever, at det er den samme, der kommer. Og at det også er en person med tid til nærhed, siger Henrik Sørensen.
Visiterede borgere kan allerede nu indgå aftaler med virksomheden om hjemmepleje. Henrik Sørensen understreger afslutningsvist, at den enkelte borger inden da skal have en aftale med Skive Kommunes myndighedsafdeling om hjemmepleje.