Vinterfyring blev til nyt firma

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.5 September 2017 - Kl.8:27

BJ Anlæg & Vedligehold mellem Krejbjerg og Oddense har i fire år tilbudt stort set alle former for havearbejde.

Materialer der er tilpasset grunden og huset, er vigtigt for ejerne af BJ Anlæg & Vedligehold, når de skal lave deres arbejde.

BJ Anlæg & Vedligehold mellem Krejbjerg og Oddense har i fire år tilbudt stort set alle former for havearbejde. 
- Vi har haft medvind lige fra starten. Der har ikke været én dag, hvor vi ikke har haft noget at lave. Det hænger nok sammen med vores priser og vores kvalitet. Hvis folk mener, det er for dyrt at lave kvalitet, kan vi være nødt til at sige pænt nej tak til et job, eller også må vi finde en billigere løsning og afpasse kundens forventninger, siger medejer Claus Justesen.
- Vi har lige haft et job på en gård ved Spøttrup, hvor kvaliteten bare er i top. Vi foreslog chausses-sten, fordi det passede bedre til huset og grunden, og vi talte om spejl-bassinerne til de små søer, og hvordan de skulle anlægges. Resten kunne vi selv designe og så føre det ud i livet, og vi er blevet rigtig godt tilfredse med resultatet, siger Mads Bertelsen, der er den anden medejer i firmaet.
De to firmaejere mødtes tilfældigt ved en julefrokost, hvor de begge var med som vedhæng til deres bedre halvdele. Med en fælles baggrund indenfor anlægsentreprenører og planteskoler var der ikke så langt fra tanke om en fælles virksomhed og til handling.

Læs mere i avisen ...